اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍.ق.

اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍.ق.,پایان‌ نامه كارشناسی ارشد اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍ق,دانلود,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه ارشد,دانلود پایان نامه کارشناسی,دانلود پرسشنامه,دانلود پروپوزال,دانلود پروژه,دانلود پروژه پایانی,دانلود تحقیق,دانلود گزارش کار آموزی,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار

دانلود فایل

پایان‌ نامه كارشناسی ارشد (M.A.) رشته الهیات و معارف اسلامی (گرایش تاریخ تمدن و ملل اسلامی) اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در عصر عباسیان از ابتدا تا سال 656 ه‍.ق. چکیده: در آغاز حکومت عباسیان به دلیل آنکه دست‌اندرکاران حکومت اسلامی، بعد از دودمان نژادپرست بنی‌امیه روی کار آمدند و ملل مختلف با زبانها و فرهنگهای متفاوت وارد حوزه اسلامی شدند، مسائل اجتماعی و از آن جمله اطعمه و اشربه تحولی عظیم پیدا کرد. موضوع تحقیق اطعمه و اشربه معمول و مرسوم مردم در دوره عباسیان از ابتدا تا سال 656(ه.ق) است و روش کار به صورت کتابخانه‌ای و بهره‌برداری از منابع موجود و استفاده از نظرات محققین بوده و پژوهش حاضر شامل معرفی باب فقهی و آداب دینی اطعمه و اشربه (حلال و حرام)، تجارت و بازرگانی و محصولات آن دوره، ادیان گوناگون و تأثیر آنها بر روی اعراب بخصوص در باب خوردنیها و آشامیدنیها، جشن‌ها و اعیاد اسلامی، رسوم دارالخلافه در این رابطه، غذای اعراب و انواع مختلف آن، وسایل و ظروف طبخ غذا و… می‌باشد. در عصر جاهلیت و صدر اسلام، اغلب مردم عرب از غذاهای ساده‌ای استفاده می‌کردند اما پس از اسلام، سبک غذاها تغییر پیدا کرد. یکی از دلایل این تغییر ، تماس آنان با ملل دیگر بخصوص ایرانیان بود. مهمترین تأثیرگذاری از جانب ایرانیان بود که برخی خلفا حتی در رعایت آداب شاهانه از پادشاهان قدیم ایران مانند اردشیر و بهرام‌گور متابعت می‌کردند. در باب شراب نیز یهودیان و بخصوص مسیحیان، اثرگذار بودند. مسیحیان در جشنهای خود از شراب استفاده می‌کردند و حتی در برخی دیرها آن را تهیه و به فروش می‌رساندند و مشترک بودن محل زندگی آنان با مسلمانان باعث استفاده از شراب در بین برخی مسلمانان شد. نتیجه اینکه در پژوهش حاضر، انواع اطعمه و اشربه معمول و مرسوم در دوران عباسیان مورد بررسی و تحقیق قرار داده شد و مباحثی از جمله اغذیه حرام و حلال و انواع اشربه و اطعمه و تأثیر ملل مختلف مخصوصاً ایرانیان بر نوع و سبک غذاهای اعراب و تأثیر ادیان گوناگون بخصوص مسیحیان بر اشربه(مشروبات الکلی)، براساس منابع و مآخذ موجود نوشته شده است. فهرست مطالب عنوان     صفحه چکیده      و مقدمه      ك هدف از پژوهش      م فصل اول: کلیات معرفی منابع          2 فصل دوم: آراءاسلام در باب تغذیه        10 1- فلسفه غذا خوردن و آراءمعصومین علیهم السلام در این رابطه       12 زیان های ظاهری و باطنی پُرخوری     14 فایده‌های ظاهری و باطنی کم خوری      19 2- آداب سفره و غذا خوردن وآراء معصومین علیهم السلام در این رابطه           20 الف) آداب غذا خوردن          21 ب) آداب سفره        24 3- آداب آشامیدن     25 – آب       25 – شیر      26 – عسل     27 – سرکه    27  آداب آشامیدنی‌ها از نظر معصومین علیهم السلام  28 4- غذاها و آشامیدنی های حرام            29 از محرماتی که در اینجا مورد بحث قرار می‌گیرد              31 الف- خمر             32 خمرازدیدگاه آیات و روایات    33 انواع خمر و حکم آنها           37 ب- خون  38 ج- گوشتهای حلال و حرام      38 خوردن محرمات در وقت اضطرار        40 فصل سوم: اوضاع اجتماعی، اقتصادی و مذهبی عصر عباسیان 1- پیشینه بازرگانی و تجارت در بین اعراب قبل از اسلام و در صدر اسلام       43 2- محصولات        46 3- بغداد و بازارهای آن در عصر عباسیان          55 شکل بازارها          66 نقش زنان در بازارها            67 4- تأثیر ادیان بر تجارت اسلام            68 5- جشن ها           80 جشنهای دینی اسلامی           80 جشن های محلی      84 فصل چهارم: آداب و رسوم معیشت در عصر عباسی 1- اطعمه و اشربه خلفا و وزراء دولت عباسی      93 آداب المائده،آداب سفره          108 2-شرابخانه ها        117 شربت خانه(خزانةالشراب)     120 شرابکده ها            123 3- مجالس شراب     126 استعمال حشیش       135 تریاک     136 فصل پنجم: تغذیه در عصر عباسی ادویه و خوشبوکننده ها          138 اجزای خوشبوکننده  140 ظروف و وسایل آشپزخانه      141 غذای اعراب          154 خوراکهای گوشتی    156 ماهی و خوراکهای آن           163 خوراکهای گیاهی     165 خوراک تنگدستان    170 خوراکهای مشترک توانگران و تنگدستان            174 از غذاهایی که با استفاده از خرما درست می شد    175 روغن وپیه            176 نان         177 برنج       182 مشاغل مربوط به اغذیه         184 بهای خوراکی         185 قیمتها در زمانهای عادی        187 بهای اجناس در آشوبهاوکمیابی             188 کارکنان آشپزخانه    193 هزینه آشپزخانه سلطنتی        194 نوشیدنیها در این دوره           198 نوشیدنیهای حلال و حرام       199 شیر و محصولات آن            202 آب          204 شیرینیها و حلویات  205 مواد شیرین‌کننده      208 نقل         210 ترشی‌ها و چاشنی‌ها              211 میوه        212 زمان‌بندی غذاها      216 پرهیز و علوم غذایی             217 نگاهداری و حفاظت             220 سوخت     223 نتیجه‌گیری            225 فهرست منابع         227 چکیده انگلیسی       239 مقدمه تاریخ بزرگترین معلم و درس‌آموز انسان است و مطالعه و بررسی آن از ضرورتهای زندگی هر انسانی است که اندیشه و تفکر از عناصر زندگانی او به شمار می‌رود. در قرن دوم هجری تحول شگرفی در تاریخ سیاسی اسلام پدید آمد. خلافت عباسی در سال 132(ه‍.ق) با کمک ایرانیان اعلام موجودیت کرد و صفحات تازه‌ای در تاریخ ملتهای مسلمان گشوده شد. تمدن عصر عباسی، به تنهایی یک جهان است. بنابراین سخن گفتن از آن، سخن از تمدنِ جهانی در طولانی‌ترین دوره‌ای است که تاریخ قرون میانه می‌شناسد. این دوره، پنج قرن و اندی به درازا کشید و بر همه جهان قدیم سایه انداخت و بیشترین بخشِ شناخته شده زمین را با همه گونه‌های جغرافیایی، سیاسی و ثروت اقتصادی آن در برگرفت. عباسیان به دلیل غنای فرهنگی و نقش مؤثر ایرانیان در تأسیس خلافت عباسی، به طور چشمگیری از فرهنگ و آداب و رسوم درباری ایرانیان بخصوص در بخش اطعمه و اشربه سود بردند. نیاز انسان به غذا یکی از نیازمندیهای اساسی است  زیرا به وسیله آن سدّجوع کرده و به حیات خود ادامه می‌دهد و اهمیت آن به حدی است که بر دیگر نیازهای انسان مقدم است. برای رشد و ساخته شدن اجزاء بدن و فعالیتهای حیاتی، خوردن غذا به حد ضرورت لازم است. این اهمیت، موجب تلاش و توجه بیشتر بشر برای دستیابی و روی آوردن به تنوع غذایی و کسب تجربه بیشتر در انتخاب غذاهای بهتر و لذیذتر شد تا ضمن پاسخگویی به نیازهای بدنی، ذائقه او را نیز ارضاء کند. غذا در عصر جاهلی و صدر اسلام عموماً ساده بود و غالباً شیر و لبنیات، خرما و حبوبات و اندکی گوشت بود که خانواده‌های ثروتمند و با مکنت می‌خوردند. اینها عموماً غذاهای ساده‌ای بود. اما همینکه اعراب با بیگانگان بخصوص با ایرانیان آشنا شدند، از نظر تنوع غذایی تغییرات فراوانی در آنها به وجود آمد. اوج پیشرفت در فراگیری غذاها مربوط به زمان هارون‌الرشید می‌باشد. خلفا و حکمرانان نخستین کسانی بودند که غذاهای جدید تناول کردند. در دوره امویان برخی از این غذاها شناخته شد اما در عصر عباسی این تحول و تنوع گسترده‌تر شد و رفاه عمومی و شرایط مناسب موجب شد که توده مردم در این باره با بزرگان و ثروتمندان همراهی کنند به طوری که باعث تدوین تألیفات چندی در فن آشپزی شد. ابن ندیم بیش از ده عنوان کتاب آشپزی در الفهرست ثبت کرده؛ از جمله کتب الطبیخ (بغدادی)، فضائل السکباج (جحظه 326 ه‍/941م، شاعر و خواننده قرن چهارم)، الطبیخ (ابراهیم بن عباس موصلی)، الطبیخ (مرضی رازی)، الطبیخ (ابن ماسویه)، همین عنوان از احمد بن طبیب سرخسی و دیگران. در این دوره ادیان مختلف بخصوص مسیحیان در زمینه استفاده از مشروبات بر روی مسلمانان اثر گذاشتند. آنان به طور مداوم با مسلمین در ارتباط بودند و  مسلمان برخی از جشنهای آنها را دیده و یا حتی در آن شرکت می‌کردند. آنان در جشنهای خود مخصوصاً در جشن عید پاک، از شراب استفاده می‌نمودند و مست بودند. در این پژوهش سعی شده به مسائل اطعمه و اشربه در دوره عباسیان پراخته و به سؤالاتی در این زمینه پاسخ داده شود از جمله این سؤالات: دیدگاه اسلام درباره خوردنیها و آشامیدنیهای حرام و حلال چیست؟ در دوره عباسیان در سرزمین اسلامی چه محصولاتی وجود داشته و در مواقع کمبود محصولات، مردم چگونه مشکلات خود را حل می‌کردند؟ مواد اصلی غذاها از کجا و به چه صورتی تأمین می‌شد؟ خلفا و حکمرانان چه نقشی در تنوع اطعمه و اشربه داشته‌اند و در میهمانیها و اعیاد اغلب از چه چیزهایی استفاده می‌نمودند؟ انواع غذاهای مورد استفاده مردم عادی، تنگدستان، ثروتمندان، خلفا و وزراء چه بوده و هزینه‌هایی که در این رابطه مصرف می‌شده چه میزان بوده است؟ غذاها چگونه آماده و توزیع می‌شد؟ اصول و آداب سفره چه بود؟ و… تحقیق حاضر که با استفاده از منابع و مآخذ (فارسی و عربی) و مراکز بسیار غنی و گسترده (کتابخانه‌های تهران و آستان قدس رضوی…) انجام شده پاسخگوی بسیاری از این پرسشها و سؤالات مشابه دیگر می‌باشد.  هدف از پژوهش هدف از پژوهش «آشنایی با انواع خوردنیها و آشامیدنیهای معمول و مرسوم دوران عباسی که مورد توجه مردم عادی و خواص و درباریان بوده است و چگونگی طبخ غذاها و مراکزی که مواد اولیه اغذیه را تولید و به فروش می‌رساندند» بوده است. با توجه به ضرورت آشنایی با این بخشِ فرهنگی، اجتماعی زندگی مردم در عصر عباسیان، که بسیار کم به آن توجه شده، لازم بود که پژوهشی با این موضوع انجام شود تا مسائلی که در این رابطه به صورت پراکنده در کتب مختلف از جمله زندگینامه‌ها، کتب تمدنی و سفرنامه‌ها نوشته شده است، به صورت منسجم در مجموعه‌ای با این عنوان آورده شود. برای رسیدن به این هدف لازم است با استفاده از منابع و مآخذو پژوهشهای پراکنده پیشین که در این رابطه انجام شده، سبک و انواع اطعمه و اشربه حرام و حلال، محصولات و تجارت و بازرگانی آن دوره، توجه جامعه اسلامی و خلافت و مشاغل و حِرَفی مربوط به آن، جمع‌آوری و اطلاعاتی کسب گردد و امید است که تحقیق حاضر که حاصل تلاش فراوان و استفاده از منابع (فارسی و عربی) و مراکز غنی در این زمینه می‌باشد هم عامل آشنایی دیگران با این بخش فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی و هم باعث ایجاد انگیزه‌ای برای سایر علاقمندان به ویژه جوانان باشد تا به پژوهشهای مانند این بپردازند.  پیشینه تحقیق بی‌تردید تمدن اسلامی در عصر عباسیان (132-656ه‍.ق) پرشکوه‌ترین دوره‌های خود را تجربه کرده و درخشانترین دستاوردهای علمی و تمدنی را تقدیم بشریت نموده است. تمدن عصر عباسی، به تنهایی یک جهان است. این تمدن، جهانی از رفتارهای تکامل‌بخش و متقابل سرزمین، انسان، زمان و حوادث است که همدیگر را تکمیل می‌کنند. در رابطه با تمدن عباسیان کتب مختلفی نوشته شده البته علاوه بر این کتب، در زندگینامه‌ها، سفرنامه‌ها و کتابهای تاریخی نیز اشارات مختصر، پراکنده و کوتاهی درباره اطعمه و اشربه شده اما در رابطه با این موضوع متون و مجموعه‌ای منسجم و یکپارچه و مستقل مشاهده نشده است و این امر انگیزه‌ای برای انجام پژوهش و تحقیق در این زمینه شد. روش تحقیق روش تحقیق براساس کتابخانه و منابع بوده است و برای دسترسی به این کتب از کتابخانه‌هایی که نسخ خطی و قدیمی در آن نگهداری می‌شود، استفاده شده است. برای تدوین این رساله با مشکلاتی روبرو بودم از جمله: عربی بودن منابع، عدم وجود منابعی به عنوان نمونه کار، عدم وجود کتابخانه‌ای که همه منابع مورد نظر در آنجا حفظ و نگهداری شود بخصوص در شهر تهران البته کتابخانه آستان قدس بسیار غنی بود ولی به دلیل بُعد مسافت و مشکل اقامت، استفاده از مکرر از آن میسر نبود. از این رو با تماس‌های مداوم و مراجعاتی که با اساتید محترم راهنما و مشاور، آقایان دکتر حیدرنیا و دکتر نصیریان داشتم و استفاده از کتابخانه‌های مختلف شهر تهران و چندین بار حضور در کتابخانه آستان قدس رضوی (که واقعاً کتابخانه‌ای غنی بود)، راهنمایی‌های بی‌دریغ ایشان، چراغ راهم شد و این مشکل تا حدودی برطرف گردید. ضرورت مسئله در دوره پیش از عباسیان، نوع تغذیه مردم غالباً ساده بود و معمولاً از غذاهایی مانند شیر و خرما، عسل و گوشت استفاده می‌شد اما در این دوره تنوع اطعمه و اشربه بیشتر شد. عامل ایجاد این تنوع، برخورد با ملل و ادیان مختلف بخصوص ایرانیان و مسیحیان بود. ایرانیان که به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل گیری این حکومت بودند تا مدتهای زیادی در امور مربوط به خلافت نقش داشتند و طبخ بسیاری از غذاها از آنها فرا گرفته شد بخصوص در زمان هارون‌الرشید که اوج توجه به غذاها و پخت و پزهای متفاوت بود و در زمان معتصم نیز که شروع ورود ترکان به دربار بود حضور ایرانیان کمرنگ شد و اعراب تحت تأثیر ترکان قرار گرفتند و این تأثیرگذاری در تمام جنبه‌های مختلف حتی در نوع تغذیه آنها دیده می‌شود. در این پژوهش لازم است که با استفاده از منابع و اطلاعات فارسی و عربی موجود در این باره، اطعمه و اشربه دوره عباسیان با شریعت اسلام انطباق داده شود و متون فقهی در این رابطه مورد بررسی قرار گیرد تا میزان توجه مردم و خلفا به اغذیه حرام و حلال مشخص شده و انواع خوراکیها(گوشتی، گیاهی، نان، غذای مشترک بین توانگران و تنگدستان، شیرینی‌ها و…) و مشاغل و حِرَف مرتبط با اطعمه و اشربه، شرابکده‌ها و شرابخانه‌ها، مجالس شراب، سوخت و…در این برهه زمانی مورد بررسی قرار گیرد.

  • گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج

    دانلود گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج,شرکت,کاراموزی شرکت کنسرو کرج,کارورزی شرکت کنسرو کرج,کرج,کنسرو,گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج,گزارش کاراموزی شرکت کنسرو کرج دانلود فایل گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج در40 صفحه ورد قابل ویرایش مقدمه آدمی در اوایل پیدایش زندگی اجتماعی خود…

  • پروژه كارافرینی B.P طرح كسب كار

    BP,پروژه كارافرینی B.P طرح كسب كار,پروژه کارافرینی BP طرح كسب كار,توجیه اقتصادی BP طرح كسب كار,دانلود پروژه BP طرح كسب كار,دانلود کارآفرینی BP طرح كسب كار,طرح,طرح توجیه فنی BP طرح كسب كار,طرح توجیهی BP طرح كسب كار,كسب كار,کارآفرینی BP طرح…

  • پایان نامه روشهای اندازه گیری و تمهیدات پایداری شیب در معادن سطحی

    پایان نامه روشهای اندازه گیری و تمهیدات پایداری شیب در معادن سطحی دانلود فایل پایان نامه روشهای اندازه گیری و تمهیدات پایداری شیب در معادن سطحی خلاصه : علی رغم پیشرفتهایی که در اندازه گیری و پیش بینی صورت گرفته…

  • پایان نامه بررسی چگونگی نصب تجهیزات الكتریكی در نیروگاه در حال ساخت

    پایان نامه بررسی چگونگی نصب تجهیزات الكتریكی در نیروگاه در حال ساخت دانلود فایل [1]

  • مقاله قابلیت جوش پذیری و جوشكاری مس و آلیاژهای آن

    قابلیت جوش پذیری و جوشكاری مس و آلیاژهای آن,مقاله قابلیت جوش پذیری و جوشكاری مس و آلیاژهای آن دانلود فایل قابلیت جوش پذیری و جوشكاری مس و آلیاژهای آن قسمتهایی از متن: مس، اولین فلزی است كه توسط انسان مورد…

  • ارزیابی عملکرد (فصل نهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت)

    ارزیابی عملکرد (فصل نهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت),دانلو,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پاورپوینت ارزیابی عملکرد (فصل نهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت),دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه ارشد,دانلود پایان نامه کارشناسی,دانلود پرسشنامه,دانلود پروپوزال,دانلود پروژه,دانلود پروژه پایانی,دانلود تحقیق,دانلود فایل,دانلود کتاب,دانلود گزارش کار آموزی,دانلود…

  • پاورپوینت آموزش شبکه

    پاورپوینت آموزش شبکه دانلود فایل پاورپوینت آموزش شبکه 01-Topology 02-protocol 03-Physical Layer 04-Data Link Layer 05-Transport Layer(TCP) 06-Application Layer 07-Network Security توپولوژی شبکه های محلی: انواع روشهای ایجاد (هم بندی) شبكه های محلی عبارتند از: 1)خطی Bus(2حلقوی Ring(3ستاره ای Star(4کامل…

  • مقاله واژة اصلاحات

    مقاله واژة اصلاحات دانلود فایل [1]

  • پاورپوینت با موضوع امار

    پاورپوینت با موضوع امار دانلود فایل پاورپوینت با موضوع امار فهرست مطالب :  آمار چیست؟ تعریف آمار: نقش آمار در زندگی روزمره:   ارتباط متقابل آمار و سایر رشته ها: عمل آماری زنده یاد دكتر عباسعلی خواجه نوری پدر آمار…

  • مقاله مدیریت هزینه‌یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصاد

    مقاله مدیریت هزینه‌یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصاد دانلود فایل مقاله مدیریت هزینه‌یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصاد هزینه‌یابی برمبنای فعالیت1، ارزیابی متوازن2 و ارزش افزوده اقتصادی3 ابزارهای مدرنی شمرده می‌شوند که به‌منظور اندازه‌گیری…

  • پایان نامه برنامه ریزی تغییرات در سیستم قدرت تجدید ساختار شده

    پایان نامه برنامه ریزی تغییرات در سیستم قدرت تجدید ساختار شده دانلود فایل پایان نامه برنامه ریزی تغییرات در سیستم قدرت تجدید ساختار شده چکیده  برنامه ریزی تعمیرات یکی از مسائل کلیدی در سیستم قدرت تجدید ساختار شده می باشد.…

  • پایان نامه بررسی آلاینده های موجود در هوا و نقش آن در ایجاد بیماری های جسمی و روحی و راهکارهای پیشگیری

    پایان نامه بررسی آلاینده های موجود در هوا و نقش آن در ایجاد بیماری های جسمی و روحی و راهکارهای پیشگیری,پروژه بررسی آلاینده های موجود در هوا و نقش آن در ایجاد بیماری های جسمی و روحی و راهکارهای پیشگیری,تحقیق…

  • سمینار برق مبدل های آنالوگ به دیجیتال كم توان، سریع و با دقت بالا

    سمینار برق مبدل های آنالوگ به دیجیتال كم توان، سریع و با دقت بالا دانلود فایل سمینار برق مبدل های آنالوگ به دیجیتال كم توان، سریع و با دقت بالا چکیده:  در این سمینار، جنبه های مختلف بهینه سازی توان…

  • آموزش و آزمون لغات تافل بخش ششم

    آزمون تافل,آزمون لغات تافل,آموزش تافل,آموزش زبان,آموزش لغات تافل,آموزش و آزمون لغات تافل بخش ششم,تافل دانلود فایل آموزش و آزمون لغات تافل  بخش ششم این مجموعه شامل 14 قسمت شامل آزمون و لغات تافل میباشد و به تعدد فراوان سفارش شده…

  • بررسی گیاه ترب به صورت لاتین

    بررسی گیاه ترب به صورت لاتین,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل Radish, Raphanus sativus, is an herbaceous annual or biennial plant in the family…

  • آشنایی با پرسها و نحوه عملكرد آنها

    آشنایی با پرسها و نحوه عملكرد آنها دانلود فایل آشنایی با پرسها و نحوه عملكرد آنها فهرست مطالب عنوان مطلب                                                                                                   صفحه فصل اول : معرفی كارخانة برش و پرس ایران خودرو............................................................... 6 فصل دوم : طراحی قالبهای پرس ..................................................................................................…

  • دانلود پاورپوینت مدیریت تعارض

    انواع اساسی تعارض,انواع تعارض درون فردی,انواع تعارض های میان فردی,پیش فرضهای اساسی سه گانه نسبت به تعارض و مدیریت آنها,تحولات در اندیشه تعارض,تعارض درون فردی,تعارض درون گروهی,تعارض میان فردی,تعارض میان گروهی,تعاریف تعارض,چند موضوع زیربنای همه این تعریف ها است,دانلود پاورپوینت…

  • مقاله تاریخچه تبلیغات درایران وجهان

    مقاله تاریخچه تبلیغات درایران وجهان دانلود فایل تاریخچه تبلیغات درایران وجهان چکیده قسمتهایی از متن: تاریخچه تبلیغات در جهان و ایرانی آنچه كه امروز به عنوان تبلیغات نو و جدید می شناسیم، ریشه در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن…

  • مقاله بررسی نور و افتالمولوژی

    پروژه بررسی نور و افتالمولوژی,تحقیق بررسی نور و افتالمولوژی,دانلود تحقیق بررسی نور و افتالمولوژی,مقاله بررسی نور و افتالمولوژی دانلود فایل مقاله بررسی نور و افتالمولوژی در 60 صفحه ورد قابل ویرایش  نور و افتالمولوژی Pamela S. Chavis, MD, & William…

  • پروین چهره ی درخشان ادب فارسی

    پروین چهره ی درخشان ادب فارسی دانلود فایل پروین چهره ی درخشان ادب فارسی پروین به خاطر خصال نیكو، دل پاك و شعر خاطره انگیز خود نزد همه عزیز بود، پدرش او را خیلی دوست می داشت و به همین…

  • تحقیق اکولوژی

    اکولوژی گیاهان,بررسی اکولوژی,پروژه اکولوژی,تحقیق اکولوژی,دانلود اکولوژی دانلود فایل تحقیق اکولوژی از نظر اکولوژیکی ،کشاورزی نوعی همزیستی بین انسان ،گیاهان و حیوانات است . البته این رابطه از نظر تعداد گونه ها،تنوع و روابط متقابل پیچیده می باشد . اما انسان…

  • گزارش کاراموزی شركت صنعت پژوهان كیا

    پژوهان كیا,دانلود گزارش کارآموزی شركت صنعت پژوهان كیا,شركت,صنعت,کاراموزی شركت صنعت پژوهان كیا,کارورزی شركت صنعت پژوهان كیا,گزارش کاراموزی شركت صنعت پژوهان كیا دانلود فایل گزارش کاراموزی شركت صنعت پژوهان كیا در 42 صفحه ورد قابل ویرایش تاریخچه: شرکت صنعت پژوهان کیا…

  • ترجمه مقاله تعیین مکان بهینه گره در شبکه های مسیریابی فرصت طلب بی سیم

    ترجمه مقاله تعیین مکان بهینه گره در شبکه های مسیریابی فرصت طلب بی سیم دانلود فایل ترجمه مقاله تعیین مکان بهینه گره در شبکه های مسیریابی فرصت طلب بی سیم چکیده-در سال های اخیر، توجه روز افزونی به مسیریابی فرصت…

  • خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) دکتر عادل اذر

    خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) دکتر عادل اذر دانلود فایل خلاصه کتاب تحقیق در عملیات (1) دکتر عادل اذر توضیحات:خلاصه کتاب تحقیق در عملیات 1 دانشگاه پیام نور تالیف دکتر عادل آذر، در حجم 55 اسلاید.کتاب تحقیق در عملیات دکتر عادل…

  • سمینار مواد فولادهای پر آلیاژ رسوب سخت شونده و سوپر آلیاژ های و روش های تولید خواص و کاربردی

    سمینار مواد فولادهای پر آلیاژ رسوب سخت شونده و سوپر آلیاژ های و روش های تولید خواص و کاربردی دانلود فایل سمینار مواد فولادهای پر آلیاژ رسوب سخت شونده و سوپر آلیاژ های و روش های تولید خواص و کاربردی

  • تحقیق ازدواج

    تحقیق ازدواج,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود تحقیق,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود کتاب,دانلود مدیریت,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل تحقیق ازدواج در 41 صفحه قابل ویرایش با فرمت doc فصل اول معمولا جامعه…

  • مطالعه و بررسی تاثیر امواج الکترو مغناطیس بر روی بدن و سلامتی

    الکترو مغناطیس بر روی بدن و سلامتی,امواج الکترو مغناطیس,مطالعه و بررسی تاثیر امواج الکترو مغناطیس بر روی بدن و سلامتی دانلود فایل مطالعه و بررسی تاثیر  امواج الکترو مغناطیس بر روی بدن و سلامتی چکیده با پیشرفت تکنولوژی و ساخت…

  • مجموعه نهم مقالات مدیریت مالی ، سود

    اعضای حرفه حسابداری,افق زمانی در بازار سرمایه,امکان پیش بینی سود در بورس,پایداری سود در بورس,توانایی حاکمیت شرکت,شاخص محافظه کاری,مجموعه نهم مقالات مدیریت مالی ، سود,مقاله ارزشهای اخلاق شرکتی,مقاله حسابداری,مقاله شاخص کیفیت سود,مقاله فرهنگ شرکتی,مقاله کیفیت سود,مقاله مدیریت مالی,نرخ بازده داراییهای…

  • پایان نامه سیستم HVDC

    پایان نامه سیستم HVDC,سیستم HVDC دانلود فایل پایان نامه سیستم HVDC   مقدمه در نخستین سالها الكتریسته به شكل مستقیم (DC) مورد استفاده قرار میگرفت كه نمونه بارز آن باطریهای الكترو شیمیایی بودند كه در تلگراف كاربرد وسیعی داشت. در اولین…

  • مقاله آشنایی با ماشینهای سنكرون

    مقاله آشنایی با ماشینهای سنكرون دانلود فایل مقاله آشنایی با ماشینهای سنكرون فهرست: سیر تكاملی ژنراتورهای سنكرون تاریخچه تحولات دهه 1970 جمع‌بندی تحولات دهه 1970 تحولات دهه 1980 جمع‌بندی تحولات دهه 1980 موتورهای جریان متناوبAC معایب موتور سنكرون: كاربرد موتور…

  • طرح تحقیقاتی تاثیر دگرگونی مفهوم امنیت ملی در نظام بین الملل، بر برداشت امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران

    طرح تحقیقاتی تاثیر دگرگونی مفهوم امنیت ملی در نظام بین الملل، بر برداشت امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دانلود فایل شرح و بیان مساله پژوهش: مفاهیم سیاسی به تبع محیط سیاسی (داخلی و جهانی) بوجود می آ یند، وبا توجه…

  • پاورپوینت مساجد ایتالیا (رم و ونیز)

    پاورپوینت مساجد ایتالیا (رم و ونیز) دانلود فایل پاورپوینت مساجد ایتالیا (رم و ونیز) پاورپوینت مساجد ایتالیا (رم و ونیز)این پاورپوینت در 13 اسلاید می باشد  مسجد رم (به ایتالیایی: Moschea di Roma) بزرگترین مسجد ایتالیا در پایتخت این کشور رم که در سال ۱۹۹۴ برایمسلمانان ایتالیا با…

  • سود و زیان شركتهای سهامی عام

    زیان,سهامی عام,سود,سود و زیان,سود و زیان شركتهای سهامی عام,شرکتهای سهامی عام دانلود فایل سود و زیان شركتهای سهامی عام در فرهنگ فارسی عمید سود مساوی با بهره ، نفع ، ضد زیان و فایده معنی شده و زیان معادل نقصان…

  • مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

    پروژه بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی,تحقیق بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی,دانلود تحقیق بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب…

  • انواع حجامت و منافع آنها

    انواع حجامت و منافع آنها,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مقاله,دانلود منافع حجامت تر,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل دانلود منافع حجامت تر منافع حجامت تر حجامت عام (كتف یا…