كارآموزی شركت ویتانا

كارآموزی شركت ویتانا

دانلود فایل

كارآموزی شركت ویتانا فهرست مطالب عنوان                                                                                                                     صفحه 1- تاریخچه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 2- خط تولید …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3- سیلوی آرد ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 4- آسیا كردن ضایعات ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5- شكر ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 6- روغن ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7- بیسكویت ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 8- سالن خمیرزنی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 9- انواع خمیرها و سیستم‌ها …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 10- بسته‌بندی بیسكویتت ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11- ویژگی‌ بیسكویت …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 12- نان سوخاری ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 13- بسته‌بنی نان سوخاری …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 14- ویژگی‌ نان سوخاری …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 15- بخش میكروب‌شناسی ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 16- آزمایش آب …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 17- تست‌های تأییدی، تكمیلی …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18- شمارش‌ كلی میكروبها ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 19- بخش كنترل كیفی …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 20- آزمایشگاه شیمی ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21- آزمایشات آرد……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 22- آزمایشات آب ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 23- آزمایشات روغن ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24- آزمایشات نمك             تاریخچه: كارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در كیلومتر 11 جاده قدیم كرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده كه در ابتدای امر عمده تولیدات این شركت انواع بیسكویت مخصوصاً بیسكویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشین‌آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید كننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شركت افزوده گردید كه در این راستا شركت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به كشورهای كویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است. پس از انقلاب اسلامی این شركت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شركت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر كار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاست‌گذاری شركتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شركت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شركت سرمایه‌گذار البرز می‌باشد. در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد كه در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت می‌باشند. تولید عمده این كارخانه را بیسكویت مادر تشكیل می‌دهد كه در كنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسكویت نارگیلی، پنجره‌ای و جنگ و كرمدار در سطح كمتری تولید می‌شوند. خط تولید: این كارخانه دارای 3 سالن بوده: 1) سالن آبنبات و تافی 2) سالن بیسكویت 3) سالن ویفر كرمدار خط تولید از انبار مواد اولیه آغاز می شود كه شامل سیلوی آرد و انبار شكر و انبار روغن و انبار ملزومات بسته‌بندی ، ملزومات فنی، انبار كارتن، انبار اساس، پودر كاكائو، بلغور ذرت ، گلوتن، نمك و رنگ‌خوردگی می‌باشد. سیلوی آرد: آرد به 2 صورت كیسه‌ای و حلقه‌ای بوده و دارای 7  سیلو بوده كه هر سیلوم دارای ظرفیت 25 تن بوده آرد كارخانه به 2 صورت آرد ستاره و آرد نول بوده كه توسط بونكرهای مخصوص حمل آرد به كارخانه آمده و در سیلوها نگهداری می‌شوند. سیستم انتقال به بالای سیلو آمده و روی توری ریخته و ذرات بزرگتر ا ذرات آرد جدا شده و در سیلو نگهداری می‌شود. در نگهداری آرد باید به شرایط بهداشتی، نور، هوا، رطوبت، چیدمان توجه نمود. مثلاً اگر رطوبت آرد از 14% به 16% رسد آرد كپك می زند و یا آرد حالت كلوخه‌ای به خود می‌گیرد و از لحاظ صنعتی سیستم لوله‌های كارخانه را كه پنوماتیك است را بسته و انتقال را غیر فعالی می‌كند و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمی‌باشد. آرد از نظروجود گچ و كپك و كلاً فاكتورهای شیمیایی را بررسی می‌كنیم یكسری فاكتورهای هم مخصوص هر آرد بوده مثلاً آرد نول درصد استحال كمتری نسبت به آرد ستاره دارد چون  ستاره قسمتی از پوسته به همراه فقر است پس PRO بیشتری دارد اما كیفیت گلون كمتری دارد پس در پخت نان از آن استفاده نمی‌كنیم چون ما می‌خواهیم نان سوخاری مراحل تخمیر را طی كند پس به شرایط خوب تخمیر احتیاج داریم. اسید فیتیك موجود در سبوس و پوسته آرد مزاحم فرآیند تخمیر است پس از آرد ستاره تهیه بیسكویت استفاده می‌كنیم. در 2 طرف سیلو خازنهایی وجود دارد كه میزان پر یا خالی بودن را نشان می دهند بسته به نوع عایق موجود در آنها میزان ولت فرق میكند. در قسمتهایی هم از شیشه استفاده شده كه از طریق آنها به میزان آرد سیلو پی می‌بریم. 7 سیلوی موجود یك سیستم موتور مانند دارند كه دارای پروانه هایی بوده كه آرد را به صورت رج بندی شده و تكه تكه وارد می‌كند وگرنه فشار ایجاد می‌كند. و بعد این آرد وارد سیلوی خمیرزنی نشده كه یك سیستم فرعی برای خمیرزنی است. در رابطه با درصد جذب آب توسط آرد هر چه بیشتر باشد برای كارخانه بیسكویت‌سازی به صرفه‌تر می‌باشد در واقع بیشتر محصول آب جذب می كند. اما این فاكتور ملاك تأئید یا رد آرد نمی‌باشد. آسیاب كردن ضایعات: در واقع در اینجا ضایعات به سه دسته 1) ضایعات غیرقابل مصرف و دور ریز 2) ضایعات قابل فروش 3) ضایعات بازیافتی مثل اینكه بیسكویت دارای مشكل فساد فیزیكی باشد كه این ممكن است بدلیل بسته‌بندی معیوب رخ دهد. در واقع در اینجا بیسكویت ای كه دارای فساد فیزیكی است كه آسیاب می شود مثلاً قهوه‌ای تر یا سفید تر یا پهن‌تر یا تنگ‌بودن بسته‌بندی و پودر بیسكویت را به مقدار 15 كیلوگرم  به خمیرها اضافه می‌كند البته در یكسری خمیرها از پودر هر بیسكویت ضایعه دار استفاده نمی كنیم. شكر: به 2 صورت كریستالی كه برای لعاب و به عنوان پوشش استفاده شده و نوع دیگر به صورت پودر بوده و در ساخت خمیر بیسكویت از پودر شكر استفاده می كنیم به دلیل حس چشایی و ارگانوپتیك بهتر و میل تركیب پودر شكر می باشد اما شكر كریستالی به صورت دانه‌‌های قهوه ای رنگ طی كاراملیزاسیون در می‌آید و در زیر دندان شخص است. و برای جلوگیری از این عمل شكر را با روغن گرم كرده و یا از قبل شكر را با آب اضافه می كنیم شكر ریز به خوبی گرم می‌شود و  و در طی مدت طولانی در آب حل می‌شود پس بیشتر سازندگان بیسكویت ترجیحاً از شكر نرم استفاده می‌كنند: و شكر خریداری شده باید سفید خالص و فاقد ذرات فلز می‌باشد. برای جلوگیری از چسبیدن دانه های شكر به همدیگر و ایجاد كریستالهای بزرگ مقداری نشاسته ذرت حدود 03/0 به شكر مورد استفاده در صنایع پخت اضافه شود. اهداف استفاده از شكر در بیسكویت سازی: 1- ایجاد طعم شیرین در محصول 2- حفظ تازگی محصول 3- بهبود رنگ 4- كمك به نگهداری رطوبت در محصول 5- بهبود حالت فیزیكی و تردی روغن‌ها: هدف از استفاده از روغن‌ها در بیسكویت عبارتند از: 1- ایجاد تردی در محصول                             3- بهبود كیفت طعم و مزه 2- افزایش كیفیت خوراكی                             4- كمك به هوادهی و افزایش حجم 5- روان كردن شبكه گلوتن                            6- كمك به نگهداری مایع در محصول در اینجا از روغن نباتی از نوع shortening به صورت حلب 18 kg استفاده روغن مصرفی باید دارای بوی طبیعی و الاستیسته مناسب باشد برای افزایش قدرت روغن به فساد می توان مقداری آنتی اكسیدان به آن اضافه كرد و برای پخش یكنواخت مواد در محصول بهتر است از مقدار لازم امولسیفایر نیز استفاده كرد برای نگهداری روغن از دمای اتاق 25 استفاده می‌كنیم و چون این مواد جاذب ببو می باشند از مواد بودار دور باشند. روغن شركت را اول چرخ كرده و به صورت خمیر درآورده و برای همگن شدن و بهبود  بافت بیسكویت هوادهی می كنیم . بیسكویت: از لغت Bis coctus به معنی دو بار پخت گرفته شده و Base آن و اساس آن بر مبنای شكر و روغن وارد است سایر مواد دیگر به عنوان افزودنی مصرف می‌شوند و هر كدام نقش خاصی دارند. و نیز سیستم‌های خاصی برای تولید دارند در رابطه با 3 ماده اصلی آن در بالا صحبت شد. بیسكویت یكی از مهمترین فراورده‌های آرد است كه به دلیل سهولت در تهیه و نگهداری ، مصرف و تولید آن رواج زیادی دارد در آرد بیسكویت معمولاً از گندمهای ضعیف و كم pro (پروتئین) استفاده می‌شود تا محصول فردی مناسب را بدست آورد پس تولیدكنندگان بیسكویت معمولاً از آرد ضعیف استفاده كره كه مقرون به صرفه‌تر باشد. از نظر رئولوژی خمیر بیسكویت باید قابلیت اتساع زیاد داشته باشد و خاصیت ارتجاعی می داشته تا پس از فرم گرفتم و قالب زنی خمیر در مراحل بعدی حالت اولیه خود را حفظ كند. سالن خمیرزنی: در اینجا كل خمیرهای بیسكویت ساخته شده غیر از خمیر سوخاری كه به شرایط خاص نیاز دارد kg 200 آرد را داخل خمیر می زنیم و خمیر kg 250 حاصل می آید و نیز موتورهایی هم به عنوان سیستم كنترل روی هر سیلو وجود دارد كه مسیر آردها را هدایت می كنند. انواع خمیرها و سیستم‌ها: 2 نوع خمیر 1) خمیر خشك كه برای سیستم های روتای استفاده می‌شود rroutary cuttering machin 2) خمیر كشدار برای تهیه آن از routory mulding macine و در آن به زمان طولانی برای یكپارچه شدن نیاز داشته و مواد مصرفی در آن كم می‌باشد پس برای بیسكویت مناسب و ارزان است و 2 نوع mixer داریم. 1- دور قوی 2- با دور كم سیستم‌هایی كه با استفاده از mixer  با دور زیاد خمیر تهیه كرده و بافت گلوتین را با كمك باندهای l سیستئین شكسته و مانع ایجاد شبكه گلوتنی شده و خمیر را بجای حجیم كردن پهن می كند شبكه گلوتن با استفاده از تخمیر باندهای دی سولفید تشكیل حلقه دی سولفیدی كرده و گازهای حاصله از تخمیر داخل این حلقه‌ها و باندها قرار گرفته او در اینجا از درآمدن خمیر جلوگیری كرده چون شبكة گلوتنی را از بین می‌برند. پس در بیسكویت كه اجازه تخمیر را می گیریم استفاده كرده از نماینده livening كه مانع تخمیر می‌شوند. در بیسكویت استفاده كرده از خمیرمایه هم در آن به كار نمی‌بریم با آب سرد كه هم روغن در محصول بماند هم تخمیر خودبخودی صورت نگیرد استفاده می‌كنیم. نحوه ساخت خمیر بسته به مواد اولیه مصرفی فرق می‌كند در خمیرهایی كه میزان افزودنی آنها زیاد نیست و همان Base پایه را  دارد مواد را یكدفعه ریخته و مخلوط می‌كنند و در واقع مواد را به آرد می‌افزاییم اما در سیستم اول كرم بعد آرد مصرف اما در سیستم cuttering كرم به 50% آرد افزوده بعد آرد را افزوده برای بیسكویت سبوس‌دار 70% آرد روش را با 30 درصد آرد تیره اضافه كرده. بی كربنات سدیم و آمونیوم منظور از كرم همان مخلوط پودر بیسكویت، شكر، آرد و عصاره مالت و روغن بی‌كربنات سدیم و آمونیوم منظور از كرم همان مخلوط پودر بیسكویت، شكر ، آرد، و عصاره مالت و روغن بی‌كربنات سدیم و آمونیوم می‌‌باشد. برای انبار كردن این مواد اولیه باید ابتدا توسط آزمایشگاه و كنترل كیفیت تأئید شود تا اجازه  انبار آنها را داشته باشیم و در واقع بیشتر مشكلات موجود در خط تولید مشخص شده و هیچ آزمایشی مانند پخت علت مشكل را مشخص نمی‌كند و باید در صورت وجود چنین مشكلاتی در صورت توان تكنولوژی پخت را تغییر دهیم . افزودن اسانس به بیسكویت طی مرحله خاصی انجام می‌گیرد و علت افزودن بی‌كربنات آمونیوم بدلیل خاصیت پوك كنندگی و مغز پخت كردن بیسكویت بوده و البته طی پخت از محصول خارج شده و علت افزودن عصاره مالت چون این ماده یك بهبود دهنده رنگ پس در بیسكویت از ن استفاده می كنیم اما در نان سوخاری وجود آن به عنوان خوراك مخمر و ترد كننده بافت لازم است. لستین موجود در بیسكویت امولسیفایر بوده و شریكت اینصورت هم یك رنگ ده می‌باشد. بعد از تهیه خمیر باید استراحت كند و مدت این عمل بسته به رطوبت خمیر و آرد دارد باید كمی خشك شود تا در سیستم فرم دهی بتواند به شكل مطلوب درآمده و اگر رطوبت بیشتر از حد استاندارد داشته باشد در فر خود را ول كرده و باعث ترك خوردگی در بیسكویت و پهن شدن آن می‌شود و اگر خیلی خشك شود بافت بیسكویت سفت و باریك شده و اگر در بیسكویت تغییر در حد 3-2 میلی متر هم باشد در بسته بندی شكل و ایجاد می‌شود در بین سیستم كانال‌های فرم مگنت‌هایی بوده كه دارای فشار مغناطیسی خاص بوده و كوچكترین ذره فلزی در خمیر را گیر انداخته و از مسیر خمیر منحرف می‌كند.

  • گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد

    بروجرد,دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد,کاراموزی کارخانجات نساجی بروجرد,کارخانجات,کارورزی کارخانجات نساجی بروجرد,گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد,گزارش کاراموزی کارخانجات نساجی بروجرد,نساجی دانلود فایل گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد در50 صفحه ورد قابل ویرایش فهرست مطالب عنوان                                                                                صفحه موقعیت جغرافیایی کارخانه                                                                                            الف…

  • سمینار برق بررسی طراحی ماتریس وزن دهی در تنظیم كننده های مربعی خطی

    سمینار برق بررسی طراحی ماتریس وزن دهی در تنظیم كننده های مربعی خطی دانلود فایل سمینار برق بررسی طراحی ماتریس وزن دهی در تنظیم كننده های مربعی خطی لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت…

  • پاورپوینت نظارت بر عملکرد مدیران

    استراتژی عملکرد مدیریت,پاورپوینت ارزیابی عملکرد مدیران,پاورپوینت عملکرد مدیران,پاورپوینت مبانی مدیریت عملکرد,پاورپوینت مدیریت,پاورپوینت نظارت بر عملكرد مدیران,پاورپوینت نظارت بر عملکرد مدیران,فرهنگ مشارکتی دانلود فایل نظارت بر عملكرد مدیران    تقریباً هر سازمانی دارای یك سیستم مدیریت عملكرد است كه از آن…

  • پایان نامه عوامل موثر بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با دولت اسلامگرای ترکیه در قبال دولت جدید عراق

    پایان نامه عوامل موثر بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با دولت اسلامگرای ترکیه در قبال دولت جدید عراق,سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با دولت اسلامگرای ترکیه در قبال دولت جدید عراق,عوامل موثر بر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران با…

  • مقاله در مورد چرا حسابداری دولتی و گزارش گری دولتی جدا هستند وبایستی متفاوت باشند.

    پروژه دانشجویی,تحقیق در مورد چرا حسابداری دولتی و گزارش گری دولتی جدا هستند وبایستی متفاوت باشند,خرید مقاله,دانلود پروژه,دانلود مقاله,دانلود مقاله چرا حسابداری دولتی و گزارش گری دولتی جدا هستند وبایستی متفاوت باشند,دانلود مقاله در مورد چرا حسابداری دولتی و گزارش…

  • رابطه بین سرسختی روان شناختی و شیوه ی فرزند پروری والدین دانشجویان

    پایان نامه رابطه بین سرسختی روان شناختی و شیوه ی فرزند پروری والدین دانشجویان دانشگاه پیام نور آستارا در سال تحصیلی 9190,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه ارشد,دانلود پایان نامه کارشناسی,دانلود پروپوزال,دانلود پروژه,دانلود پروژه پایانی,دانلود تحقیق,دانلود گزارش کار آموزی,دانلود…

  • پاورپوینت آب و خاک و گیاه

    پاورپوینت آب و خاک و گیاه دانلود فایل پاورپوینت آب و خاک و گیاه • پتانسیل آب • آب قابل استفادهٔ خاک • جذب و حرکت آب • تبخیر و تعرق (Evapotransopiration) • عوامل محیطی مؤثر بر تبخیر و تعرق…

  • دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی(فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی)

    (فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی),چگونه باید تصمیم گرفت؟,خلاقیت در تصمیم گیری,دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی,دانلود پاورپوینت تصمیم گیری فردی(فصل ششم کتاب تک جلدی مبانی رفتار سازمانی استیفن رابینز ترجمه پارسائیان و اعرابی),در…

  • طرح توجیهی تولید رنگ عایق حرارتی برای کاربرد های ساختمانی با گویچه های شیشه ای نانویی

    طرح توجیهی تولید رنگ عایق حرارتی برای کاربرد های ساختمانی با گویچه های شیشه ای نانویی دانلود فایل طرح توجیهی تولید رنگ عایق حرارتی برای کاربرد های ساختمانی با گویچه های شیشه ای نانویی خلاصه طرح نام محصول تولید رنگعایق…

  • دانلود پاورپوینت برنامه ریزی نیروی انسانی ( فصل نهم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی)

    اهمیت برنامه ریزی نیروی انسانی,تعاریف و مفاهیم برنامه ریزی نیروی انسانی,تعیین,دانلود پاورپوینت برنامه ریزی نیروی انسانی ( فصل نهم کتاب مدیریت منابع انسانی ابطحی),گام های نخستین برای برنامه ریزی نیروی انسانی,مرتبط ساختن ارتباط برنامه ریزی نیروی انسانی با برنامه ریزی…

  • مروری بر سیستم های کشف و اعلام حریق

    دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود مروری بر سیستم های کشف و اعلام حریق,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی,مروری بر سیستم های کشف و اعلام حریق دانلود فایل دانلود مروری بر…

  • پایان نامه بررسی كانه آرایی كانسنگ منگنز

    پایان نامه بررسی كانه آرایی كانسنگ منگنز دانلود فایل پایان نامه بررسی كانه آرایی كانسنگ منگنز مقدمه با رشد فزآینده صنایع نوپای كشورمان، نیاز به تهیه مواد خام از منابع داخلی افزایش چشمگیری می یابد. در این راستا اكتشافات مواد…

  • فایل اکسل داده های نسبت کیو (Q)توبین شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از سال 89 الی 93

    دانلود داده های شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران,دانلود داده های نسبت کیو ((Q توبین شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران,دانلود داده های نسبتهای مالی و حسابداری شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران,فایل اکسل…

  • پایان نامه بهره وری

    بهره وری,پایان نامه بهره وری دانلود فایل پایان نامه بهره وری پیشگفتار نیازهای بشر چیزی نیست كه بتوان به راحتی از آن صرفنظر كرد . امروز با توجه به منابع كمیاب و نیازهای نامحدودی كه وجود دارد ، استفادة درست…

  • مقاله دانستنیها درباره سیستم تعلیق خودرو

    مقاله دانستنیها درباره سیستم تعلیق خودرو دانلود فایل مقاله دانستنیها درباره سیستم تعلیق خودرو همراه با تصاویر بوشها (‌ Bushes ) : بوشها قطعاتی هستند اکثرا از جنس لاستیک طبیعی که برای اتصال بین قطعات متحرک سیستم تعلیق به یکدیگر استفاده می شوند…

  • تجربیات مدون مربی پرورشی

    تجربیات مدون مربی پرورشی,دانلود آهنگ,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود تجربیات مدون مربی پرورشی,دانلود سریال,دانلود فایل,دانلود فیلم,دانلود کتاب,دانلود مقاله,دانلود نرم افزار,دانلود نمونه سوالات,کار در منزل,کسب درآمد اینترنتی دانلود فایل دانلود تجربیات مدون مربی پرورشی این تجربیات با فرمت Word…

  • ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ

    ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﻳﻜـﺼﺪ ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ,ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﻗـﺎﺭﭺ ﺧﻮﺭﺍﻛـﻲ دانلود فایل ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻳﻚ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪﻱ ، ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﺎﻣﻲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﻮﺩ ﺍﺗﻜﺎﻳﻲ ﻛﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻲﺭﻭﺩ،…

  • آموزش و آزمون لغات تافل بخش سیزدهم

    آزمون تافل,آزمون لغات تافل,آموزش تافل,آموزش زبان,آموزش لغات تافل,آموزش و آزمون لغات تافل بخش سیزدهم,تافل دانلود فایل آموزش و آزمون لغات تافل  بخش سیزدهم این مجموعه شامل 14 قسمت شامل آزمون و لغات تافل میباشد و به تعدد فراوان سفارش شده…

  • مقاله آداب سخن گفتن از نظر قرآن و روایات (آفات زبان)

    دانلود مقاله آداب سخن از نظر اسلام,مقاله آداب سخن گفتن از نظر قرآن و روایات (آفات زبان) دانلود فایل بخشهایی از متن: و قولوا للناس حسناً. «با مردم به خوبی و با زبان خوش سخن بگویید.» یصعد الكلم الطیب. «كلمه…

  • مقاله حافظه و یادگیری

    مقاله حافظه و یادگیری دانلود فایل مقاله حافظه و یادگیری عنوان: یادگیری فیزیولوژی یادگیری وحافظه روانشناسی یادگیری منابع .......................................... نگاه اجمالی نقش یادگیری در همه صحنه‌های زندگی نمایان است. یادگیری نه تنها در آموختن خاص مطالب درسی ، بلکه در…

  • نمونه سوالات مشترک آزمون استخدامی علوم پزشکی و بهداشت تمام رسته های شغلی

    آزمون استخدامی,آزمون استخدامی آموزش و پرورش,نمونه سوالات اختصاصی آزمون استخدامی با جواب,نمونه سوالات اختصاصی آزمون استخدامی علوم پزشکی با پاسخ,نمونه سوالات تخصصی آزمون استخدامی بهورزی بهداشت با جواب,نمونه سوالات تخصصی آزمون استخدامی پرستاری بهیاری با پاسخ,نمونه سوالات عمومی آزمون استخدامی…

  • پایان نامه پیاده سازی شاخص های تشخیص پدیده ناپایداری ولتاژ و بهبود شاخص انتخابی (VSLBI)

    پایان نامه پیاده سازی شاخص های تشخیص پدیده ناپایداری ولتاژ و بهبود شاخص انتخابی (VSLBI) دانلود فایل پایان نامه پیاده سازی شاخص های تشخیص پدیده  ناپایداری ولتاژ و بهبود شاخص انتخابی (VSLBI) چکیده: پدیده ناپایداری ولتاژ از دهههای آغازین قرن…

  • پایان نامه تنظیم خانواده

    پایان نامه تنظیم خانواده دانلود فایل پایان نامه تنظیم خانواده تعریف: روش اندیشه و زندگی که به صورت داوطلبانه و بر پایه آگاهی، بینش و تصمیم گیری مسؤلانه توسط افراد و زوجین در جهت ارتقای سلامت و بهزیستی خانواده‌ها اتخاذ…

  • کارآفرینی كشاورزی

    کارآفرینی كشاورزی دانلود فایل کارآفرینی كشاورزی قسمتی از متن: مقدمه فرایند تدوین استاندارد های حسابداری فرایندی مستمر و پویاست كه در واكنش به تغییر تغییر شرایط وتحولات محیط داخلی وبین المللی با هدف ارتقای شفافیت گزارشگری مالی تغببر و تجدید…

  • فصل دوم پایان نامه احساس پیوستگی

    فصل دوم پایان نامه احساس پیوستگی دانلود فایل فصل دوم پایان نامه احساس پیوستگی در 21 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) همراه با منبع نویسی درون…

  • پاورپوینت مبانی نظری سیستمهای اطلاعاتی حسابداری

    ا,پاورپوینت مبانی نظری سیستمهای اطلاعاتی حسابداری,چرخه اساسی رویدادها در سیستم اطلاعاتی حسابداری,سیستم های اطلاعاتی حسابداری واسترتژی شرکت,عوامل موثر در طراحی سیستم,فن آوری اطلاعات واسترتژی شرکت,مطالعه سیستم های اطلاعاتی حسابداری ، پایه و اساس حسابداری,مهمترین فعالیت های کاری ده گانه حسابداران,وظایف…

  • مقاله ارزیابی توسعه گردشگری شهر زنجان با استفاده از مدل SWOT (نمونه موردی : منطقه زنجانرود)

    مقاله ارزیابی توسعه گردشگری شهر زنجان با استفاده از مدل SWOT (نمونه موردی : منطقه زنجانرود) دانلود فایل مقاله ارزیابی توسعه گردشگری شهر زنجان با استفاده از مدل SWOT (نمونه موردی : منطقه زنجانرود) چکیده اقتصاد گردشگری در حال حاضر…

  • پایان نامه بررسی نقش گمرک در بهبود عملکرد منطقه آزاد تجاری اروند

    بررسی نقش گمرک در بهبود عملکرد منطقه آزاد,پایان نامه بررسی نقش گمرک در بهبود عملکرد منطقه آزاد تجاری اروند,دانلود اندروید,دانلود پاورپوینت,دانلود پایان نامه,دانلود پایان نامه بررسی نقش گمرک در بهبود عملکرد منطقه آزاد تجاری اروند,دانلود پرسشنامه,دانلود پروژه,دانلود طرح توجیهی,دانلود فایل,دانلود…

  • خط مونتاژ موتور نیسان

    خط مونتاژ موتور نیسان دانلود فایل خط مونتاژ موتور نیسان  مقدمه شستشو و بادگیری ایستگاه فرعی سرسیلندر مرحله مونتاژ: كاسه نمد گیت سوپاپ و مجموعه سوپاپ و فنر سوپاپ و شمع‌ها مرحله مونتاژ: اسبكها بر روی میل اسبك و مونتاژ…

  • پاورپوینت اصطلاحات مدیریت استراتژیک

    اجرای استراتژی، ارزیابی استراتژی,استراتژی در عمل,استراتژیست,اصطلاحات مدیریت استراتژیك,اصطلاحات مهم در برنامه ریزی استراتژیك,الگوی جامع مدیریت استراتژیك,پاورپوینت اصطلاحات مدیریت استراتژیک,تدوین استراتژی,تعریف مدیریت استراتژیک,دامهای مدیریت استراتژیك,دانلود پاورپوینت اصطلاحات مدیریت استراتژیک,فرآیند برنامه ریزی استراتژیك دانلود فایل عنوان: پاورپوینت اصطلاحات مدیریت استراتژیک دسته: مدیریت…

  • پاتولوژی چیست

    آسیب شناسی,پاتولوژی,پاتولوژی چیست دانلود فایل  پاتولوژی چیست شناخت ریشه بی نظمیها در ارگا نیسم. علامت سئوال مملكت ما متاسفانه با قوانین هزار و چهارصد سال پیش اداره می شود . اگر به مجموعه قوانین ما نگاه كنیم متوجه  می شویم…

  • پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت

    پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت دانلود فایل پایان نامه انتقال اسناد تجاری در لایحه جدید قانون تجارت چکیده: حقوق تجارت از حیث كار بردی ریشه در عرف و رویه های بازرگانان دارد. در حقوق عرفی…

  • مبانی نظری دختران فراری

    پیشینه پژوهش,فصل دوم پایان نامه,مبانی نظری دختران فراری دانلود فایل دختران فراری در 38 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) همراه با منبع نویسی درون متنی به…

  • مقاله بررسی آتشكده های ایران

    پروژه بررسی آتشكده های ایران,تحقیق بررسی آتشكده های ایران,دانلود تحقیق بررسی آتشكده های ایران,مقاله بررسی آتشكده های ایران دانلود فایل مقاله بررسی آتشكده های ایران در 40 صفحه ورد قابل ویرایش  آتش و نور - عرفان وعناصر طبیعی اوج كمال…

  • پاورپوینت فراصوت و فرو صوت به همراه فایل Word

    پاورپوینت فراصوت و فرو صوت به همراه فایل Word دانلود فایل پاورپوینت فراصوت و فرو صوت به همراه فایل Word تفاوت امواج صوتی با ماورای صوتی در فرکانس آنهاست. فرکانس امواج ماورای صوتی بالاتر است و گوش انسان قادر به…